Lisää myyntiäsija asiakastyytyväisyyttä

Kampaamo kohtaisesti muokatut tabletit tarjoavat viihdettä ja hyödyllistä tietoa. Samalla voit markkinoida omia tuotteitasi ja palvelujasi.

01. Lisää asiakastyytyväisyyttä

Yellowtabin tabletti on asiakkaiden käytössä työpisteessä. Asiakas voi lukea lehtiä, katsoa tarjottavia palveluita ja vaikka pelata pelejä.

02. Kohdennettu sisältö

Laaja digitaalinen sisältö. Kampaamot voivat valita ne sisällöt, jotka kiinnostavat kyseisen kampaamon asiakaskuntaa.

03. Tietoa tuotteistasi

Palveluprosessin aikana työntekijä voi esitellä tuotteita tai palveluita tabletin avulla. Sinne voidaan laittaa myös ”vinkkejä” kampaajalle siitä, miten tuotteita voidaan parhaiten käyttää.

04. Myy ja markkinoi tuotteitasi ja palvelujasi

Tuotteet voidaan valita usealla eri tavalla: sarjat, yksittäiset tuotteet/tuoteperheet. Ei ole välttämätöntä valita yksittäisiä tuotteita. Brändimainonta onnistuu. Palveluihin voidaan valita muita kuin varsinaista kampaamoon liittyvää eli kynsien laittoa, hierontapalveluita yms. riippuen mitä yritys tarjoaa.

Digitaalinen myynti-­ ja asiakaspalvelukanava

Lisämyynnin tehostaminen

Viihdettä, hyötyä, lehtiä, pelejä yms.

Lehtien sähköistäminen (kustannussäästö, vihreä ”kampaamo”)

Meistä

Yellowtab on uudenlainen, asiakkaan ehdoilla tuotettu digitaalinen media. Se yhdistää asiakasta kiinnostavat jutut useasta eri kanavasta: aikakausi- ja sanomalehdistä, blogeista ja tarkkaan valikoiduilta mainostajilta. Yellowtabissa parissa asiakkaasi viihtyvät aina ajantasaisen, juuri heille räätälöidyn sisällön parissa

OTA YHTEYTTÄ

MYYNTI: JOAKIM HEIKKOLA

Malmin asematie 1 A (Latokartanontie 7 A) 2krs / 00700 Helsinki, Finland

Tel. +358 44 5100049, joakim.heikkola@yellowtab.fi